100 cele mai mari descoperiri – Bill Nye despre Chimie (documentar)

De la evoluție la gravitație și de la gravitație la teoria germenilor, acest serial de filme documentare analizează primele 100 cele mai mari descoperiri din istoria umanității. Acest apisod se concentrează asupra domeniului chimiei.

Bill Nye, supranumit tipul cu știința, găzduiește acest serial care evidențiază cele mai mari descoperiri științifice ale tuturor timpurilor. Serialul are nouă episoade: Evoluție, Științele Pământului, Medicină, Fizică, Astronomie, Chimie, Genetică, Biologie, plus un episod care sintetizează primele zece descoperiri ale tuturor timpurilor.

Aceasta este o serie distractivă și instructivă, cu o mulțime de recreații istorice, imagini de arhivă, vizite la facilități de cercetare științifică interesante și interviuri cu oamenii de știință de astăzi, inclusiv câțiva laureați ai Premiului Nobel. Alăturați-vă gazdei Bill Nye în timp ce descrie cu fler și umor cele mai importante descoperiri și explică modul în care fiecare a avut o contribuție la modelarea lumii moderne.

Va dorim vizionare placuta !

______________________________________________

sursa: google / youtube – filmedocumentare.com (preluare video crystalivc)

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CHIMIE, DESCOPERIRI, DOCUMENTAR, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu