Cip descoperit in craniul lui Napoleon…

Planează încă multe semne de întrebare asupra morții lui Napoleon Bonaparte. De-a lungul timpului au fost lansate mai multe ipoteze referitoare la felul în care a murit otrăvit cu arsenic sau din cauza unui cancer la stomac. Dar, potrivit lui Arne W.S. Sorensen, un cunoscut doctor danez, împăratul a murit, pe 5 mai 1821, la vârsta de 51 de ani, din cauza unei insuficienţe renale şi nu pentru că ar fi fost otrăvit cu arsenic.

86397933(Arne W.S. Sorensen danish doctor wants to ‘correct’ history on Napoleon’s death)

 

”Napoleon a suferit întreaga viaţă din cauza problemelor la rinichi. Încă din copilărie, Napoleon s-a confruntat cu grave probleme ale aparatului urinar şi cu infecţii cronice ale vezicii urinare. În cele din urmă, aceste probleme i-au cauzat şi moartea. Toate concluziile mele se bazează pe analize clinice obiective care, în trecut, au fost interpretate eronat”, a declarat medicul.

 Misterul asupra morții lui Napoleon deschide noi pagini de istorie.

ufofiles-russianroswell-Image7-ajaja1

intunel.com

Vladimir Azhazha (Ajaja),  unul dintre cei mai respectați ufologi ruși a declarat că „Vizitatorii pot controla mintea omenească. Ei pot răpi oameni ca să implanteze cipuri minuscule în ei, cu toate că nu știm cu ce scop fac aceasta. Un astfel de cip a fost găsit în craniul lui Napoleon Bonaparte atunci când unor cercetători francezi li s-a permis să-l exhumeze. Investigarea biografiei sale a arătat că pe vremea când era căpitan de artilerie, Napoleon și-a părăsit unitatea pentru mai multe zile, nefiind în stare să explice comandantului absența sa. 

 La scurt timp după aceasta a devenit general, apoi împărat. Nu este exclus ca și alti lideri de nivel mondial, cum ar fi de pildă Winston Churchill, să fi avut astfel de cip-uri în craniul lor. Nu știu de ce anume îi interesează pământenii. Dar e bine să constatăm că nu s-au manifestat agresiv, deși ar putea curăța planeta de omenire într-o oră. Farfuri zburătoare se pot găsi chiar și în desenele rupestre ale omului de Neanderthal, iar navele lor nu s-au schimbat între timp. Dacă ar fi vrut să ne studieze, puteau să afle între timp totul despre oameni. Nu vor să ne exploreze; au alte scopuri. Aș da mai multă atenție răpirilor. Ei recoltează ovule și spermă. Au fost multe cazuri când s-a constatat că femei revenite după o răpire OZN erau însărcinate. Poate că hibrizii care s-au născut, ca un rezultat al contactelor sexuale cu vizitatorii, trăiesc printre noi”.
Sunt dovezi că există civilizaţii etice mai avansate decât a noastră, care participă la procesul nostru de dezvoltare. Nu mai departe de 2011, dr. Andre Dubois după ce a deshumat rămăşiţele pământeşti ale lui Napoleon Bonaparte, a trecut la o examinare amănunțită și a fost șocat de descoperirea unui cip, de circa un centimetru lungime, în craniul împăratului. El crede că misteriosul obiect ar putea fi un implant extraterestru, sugerând astfel faptul că împăratul francez ar fi putut fi răpit de extratereștrii în timpul vieţii sale. “Am deshumat rămășițele în speranța de a afla dacă el a suferit de vreo tulburare a glandei pituitare, având în vedere statura lui mică. Dar am găsit ceva mult mai extraordinar. Pe când examinam interiorul craniului, am dat peste o proeminență. Am luat lupa și am insistat asupra acelei zone. 
 
Am fost uimit să constat că proeminența aceea avea o prelungire ciudată, metalică. Am scobit și am scos de acolo un obiect misterios, un fel de microcip super-avansat. Având în vedere faptul că microcipul fusese înglobat în zona osoasă, care acoperise în totalitate cipul, cred că implantul a fost efectuat în tinerețea lui Bonaparte. În documentele vremii a fost menționat faptul că, în luna iulie 1794, pe când avea 25 de ani, Napoleon a dispărut din garnizoană pentru o perioadă de mai multe zile. La întoarcere a motivat că a fost ținut prizonier în timpul loviturii de stat Themidorian – dar nu există nici o înregistrare a arestării lui. Eu cred că atunci a avut loc răpirea”.Din acel moment, evoluția lui Napoleon a fost meteorică. În scurt timp a ajuns la conducerea armatei franceze. Brusc a dat dovadă o creștere extraordinară a capabilităților lui militare, ceea ce ia adus gloria și geniul militar.
Dintr-o dată a ajuns un mare strateg. Istoricii pomenesc despre demonstrația lui Napoleon pe câmpul de luptă, după 1794. Mulți experți militari dintre contemporanii săi au declarat că a fost aproape un miracol. În timpul campaniei italiene, din perioada 1796-1799, el a condus o mică armată de soldați înfometați, sumar îmbrăcați, inferior ca număr și cu puține piese de artilerie. Această armată de zdrențăroși a obținut o victorie strălucită pe câmpul de luptă. De atunci se spune că a crescut abilitatea de a calcula a lui Napoleon pe câmpul de luptă – având dinainte în imaginație vreo douăzeci de mișcări de luptă. Intuia comportamentul adversarului cu o precizie nemaipomenită. În 1804, după o serie de victorii uimitoare, generalul a fost încoronat împărat al Franței – și imperiul său s-a extins incluzând ceea ce este acum Germania, Austria, Elveția, Italia și Danemarca. 
 intunel.com
“Napoleon a folosit strategiile militare cu mai mult de o sută de ani înaintea timpului său. Poate că implantul i-a îmbunătățit cumva abilitățile. Posibilele implicaţii ale acestei descoperiri sunt enorme pentru a fi înţelese. Până în prezent, eventualele victime ale răpirilor extraterestre au fost oameni obişnuiţi, simpli. Acum, însă, odată cu această descoperire, există dovada că extratereştrii au acţionat în trecut, pentru a influenţa istoria omenirii… şi poate că ei continuă să facă acest lucru chiar şi-n prezent. Poate că implantul respectiv explică obiceiul celebru al lui Napoleon de a-și ține mâna pe inimă. Este posibil ca dispozitivul să fi transmis semnale electrice de la creier la inimă. 
Până în momentul înfrângerii de la Waterloo în 1815, Napoleon a schimbat total fața Europei”, a declarat dr. Andre Dubois, care a făcut publică această uimitoare descoperire într-o revistă medicală franceză. Începând cu aproximativ 1810 abilitățile militare și strategice ale lui Napoleon începuseră să slăbească treptat. Acest lucru s-a datorat probabil, faptului că cipul din craniul său nu mai acționa. Sau, este posibil, ca extratereștrii să fi trimis impulsuri de blocare a cipului, considerând misiunea îndeplinită. Astfel, când Napoleon și-a pierdut puterile supranaturale, atunci a fost perioada începutului sfârșitului.
Image result for napoleon bonaparte
sursa: google/yahoo/expatica.com(crystal-preluare)
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DESCOPERIRI, DESPRE OAMENI, ISTORIE, MISTERE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s