Avocații lui Sebastian Ghiță contestă mandatul de arestare din Serbia…

Avocații lui Sebastian Ghiță contestă măsura arestului preventiv din Serbia. Lucian Bolcaș a comentat greutatățile procedurilor cu care s-ar putea confrunta apărătorii lui Ghiță.

♣♣♣

Lucian Bolcaș spune că avocații lui Sebastian Ghiță se găsesc într-o situație dificilă, mai exact aceea de a opera cu o legislație străină. 

„Legislația străină nu se bazează întotdeauna pe aceleași principialități pe care se bazează legislația din România. Există însă o trăsătură unică a unor drepturi și libertăți care sunt peste tot garantate în lume și acest trend comun al legislației le va permite să lucreze așa cum trebuie. Sigur că da, contestarea măsurii reținerii este prima mișcare care trebuie făcută,” a declarat Lucian Bolcaș la Antena 3. 

Televiziunea Română a anunțat ieri că Sebastian Ghiță a pierdut în prima instanță de judecată și va rămâne două luni reținut la Belgrad. Totodată, aceeași sursă anunță că procedurile de extrădare ar putea dura cel puțin trei luni. 

Reamintim că în acest moment Sebastian Ghiță este în arestul autorităților din Serbia după ce a folosit acte false pentru a călători prin mai multe state europene, acte folosite și pentru legitimare în momentul în care a fost oprit de polițiștii sârbi.

sursa:dcnews.ro (crystal-preluare)
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în NEWS, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s