Caz șocant la Spitalul Universitar din București! Un pacient operat a fost lăsat să se descurce singur până la salon…

Imagini șocante la Spitalul Universitar din București! Un pacient operat a fost lăsat să se descurce singur până la salon. George Nicoloiu, un interpret de muzică populară din județul Dâmbovița, a făcut publice imaginile șocante pe care le-a surprins la Spitalul Univeristar din București, scrie libertatea.ro

Un pacient operat de doar două zile este surprins târându-se pe holurile unității medicale fără a fi băgat în seamă de vreun angajat al unității medicale.

În înregistrare se poate vedea cum pacientul este coborât de pe targă și lăsat să se descurce singur până la salon. Copleșit de durere, acesta se târăște spre lift.

“Nu mai putea de durere săracul om. Era operat de două zile și l-au lăsat pe hol cu o targă. Trebuia să urce în lift, dar nu i s-a dat un cărucior sau o targă. A trebuit să facem scandal ca să-l bage cineva în seamă”, a spus artistul George Nicoloiu, citat de B1.ro.

Va invitam sa urmariti materialul filmat.

sursa:google/youtube
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DESPRE OAMENI, INTERNE, SANATATE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, VIDEO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s