Un sat din America se numeşte România și suferă ca țara noastră. (video)

România din America este un sat care seamănă foarte mult cu ce se întâmplă pe la noi. Multe case sunt părăsite, trenul nu a mai trecut pe acolo de multă vreme, postul de pompieri a fost abandonat.

Ascunsă printre dealurile statului american Pennsylvania se află o Românie. O Românie veche de aproape 140 de ani, cu locuitori cât să îi numeri pe degete, informează cancan.ro. O vizită în România de peste Ocean e ca un drum cu maşina timpului.

Un sătuc înfiinţat în 1875 de către un industriaş american pe nume Philip Roman. România din Statele Unite te întâmpină astăzi cu uşile şi cu geamurile larg deschise.

Motivul nu e ospitalitatea localnicilor, ci lipsa lor. Cel mult 20 de familii mai locuiesc în sat. Casele abandonate arată de parcă oamenii au plecat în grabă atât de mare că au uitat să tragă uşa după ei.

Va invitam sa urmariti materialul video

Şi România americană este bântuită de nenorociri. Cărţile de istorie şi oamenii povestesc despre incidente misterioase precum sinucideri, incendii şi chiar vrăjitorie.

sursa:google/romani-buni.info (preluare-crystal)
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CURIOZITATI, EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, WORLD. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s