Dispozitiv explozibil, găsit în centrul oraşului Oslo

În cursul nopţii de sâmbătă poliţia norvegiana a detonat un explozibil găsit în centrul oraşului Oslo şi un supsect se află în custodia autorităţilor, informează poliţia pe contul de Twitter.

gjgp

Şeful Poliţie, Vider Pedersen, a confirmat că dispozitivul, iniţial descris ca „asemănător cu o bombă“ era un explozibil, informează The Guardian. Contul de Twitter al poliţiei spune că dispozitivul a fost dezamorsat sau neutralizat.

„Fiecare restaurant a fost închis“, a declarat Malin Myrvold, în vârstă de 23 de ani, unul din martorii evenimentului. „Încercam să vedem ce se întâmplă, iar poliţia urla la noi să rămân înauntru şi să stăm unde suntem.“ 

Poliţia nu a oferit detalii despre identitatea suspectului sau alte informaţii despre dispozitivul explozibil.

oslo-e1491720499495

Greonland, zona în care a fost găsită bomba, este un cartier multi-etnic, cu numeroase restaurante şi câteva moschei. La mai puţin de un kilometru de locul unde dispozitivul a fost găsit se află sediul central al poliţiei.

sursa:mediafax.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EUROPA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, UNIUNEA EUROPEANA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s