Cristiano Ronaldo, mesaj emoţionant pentru copiii din Siria…

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru copiii din Siria.  Fotbalistul este un cunoscut apărător al cauzelor umanitare, potrivit libertatea.ro

86 de persoane și-au pierdut viața în urma atacului chimic în Siria din urmă cu câteva zile, a anunţat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Multe dintre victimele din  provincia siriană Idlib sunt copii.

Un mesaj înregistrat de Cristiano Ronaldo pentru copii din Siria, la sfârșitul anului trecut, este din nou viral pe internet.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, care este un mare apărător al cauzelor umanitare, a transmis:

”Acest mesaj este pentru copiii din Siria. Ştim că aţi suferit foarte mult. Eu sunt un jucător faimos, dar voi sunteţi adevăraţi eroi. Să nu vă pierdeţi speranţa, lumea este alături de voi. Ne pasă de voi, sunt cu voi!”.

 

sursa:facebook/nasul.tv

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, INTERNATIONAL, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s