Dă-i un mesaj de dimineață și fă-i ziua mai frumoasă…

O modalitate prin care poți face acest lucru o reprezintă mesajele. Iar un moment bun pentru trimiterea unor astfel de mesaje este dimineața. Pune-ți mintea la contribuție sau împrumută câteva idei de mai jos și trimite-i persoanei iubite un mesaj care să-i arate că te gândești la ea în fiecare dimineață.

url

Iata mai jos cateva exemple:

 • Bună dimineața, dragostea mea. Sper să începi o zi minunată, la fel cum ai fost tu în visele mele în noaptea care tocmai s-a încheiat.
 • Chiar dacă știu prea bine că nu există o viață perfectă, momentele perfecte sunt acelea în care te țin în brațe sau te visez. Bună dimineața, iubire!
 • Bună dimineața! Te iubesc și o să-ți dovedesc că-n orice clipă doar la tine mă gândesc.
 • Nopțile fără tine par o adevărată veșnicie, dar soarele de dimineață este dătător de speranță. Bună dimineața și te iubesc
 • Un nou soare, o nouă zi, un nou mesaj, un nou ”te iubesc”. Toate grijile să ți se risipească în lumina soarelui de astăzi. Bună dimineața, dragoste!
 • Bună dimineața scumpa mea! Deși atâția kilometri se află între noi, dragostea poate fi redată în doar două cuvinte. Te iubesc!
 • Bună dimineața iubire! Sus din pat că te așteaptă o zi frumoasă, așa ca tine.
 • Pentru că noaptea s-a încheia, am continuat să te visez cu ochii deschiși. Bună dimineața! Te iubesc!
 • Te-am visat toată noaptea și acum nu pot înceta cu zâmbetele. Dacă nu vii repede la mine însă, mă pun înapoi la somn, să te visez în continuare. Bună dimineața!
 • Bună dimineața! Dacă te simți obosită, să știi că de vină e faptul că ai alergat în visele mele întreaga noapte. Te iubesc!

sursa:google/bunadimineata.ro/crystal-preluare

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DESPRE OAMENI, DIVERSE, MESAJE (SMS), Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dă-i un mesaj de dimineață și fă-i ziua mai frumoasă…

 1. Pingback: ”Ziua bună de dimineață se cunoaște” | Eurocrystal Ivc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s