Dă-i un mesaj de dimineață și fă-i ziua mai frumoasă…

O modalitate prin care poți face acest lucru o reprezintă mesajele. Iar un moment bun pentru trimiterea unor astfel de mesaje este dimineața. Pune-ți mintea la contribuție sau împrumută câteva idei de mai jos și trimite-i persoanei iubite un mesaj care să-i arate că te gândești la ea în fiecare dimineață.

url

Iata mai jos cateva exemple:

  • Bună dimineața, dragostea mea. Sper să începi o zi minunată, la fel cum ai fost tu în visele mele în noaptea care tocmai s-a încheiat.
  • Chiar dacă știu prea bine că nu există o viață perfectă, momentele perfecte sunt acelea în care te țin în brațe sau te visez. Bună dimineața, iubire!
  • Bună dimineața! Te iubesc și o să-ți dovedesc că-n orice clipă doar la tine mă gândesc.
  • Nopțile fără tine par o adevărată veșnicie, dar soarele de dimineață este dătător de speranță. Bună dimineața și te iubesc
  • Un nou soare, o nouă zi, un nou mesaj, un nou ”te iubesc”. Toate grijile să ți se risipească în lumina soarelui de astăzi. Bună dimineața, dragoste!
  • Bună dimineața scumpa mea! Deși atâția kilometri se află între noi, dragostea poate fi redată în doar două cuvinte. Te iubesc!
  • Bună dimineața iubire! Sus din pat că te așteaptă o zi frumoasă, așa ca tine.
  • Pentru că noaptea s-a încheia, am continuat să te visez cu ochii deschiși. Bună dimineața! Te iubesc!
  • Te-am visat toată noaptea și acum nu pot înceta cu zâmbetele. Dacă nu vii repede la mine însă, mă pun înapoi la somn, să te visez în continuare. Bună dimineața!
  • Bună dimineața! Dacă te simți obosită, să știi că de vină e faptul că ai alergat în visele mele întreaga noapte. Te iubesc!

sursa:google/bunadimineata.ro/crystal-preluare

Anunțuri

Despre Eurocrystal

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DESPRE OAMENI, DIVERSE, MESAJE (SMS), Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s