Un apropiat al Angelei Merkel cere expulzarea extracomunitarilor care abuzează de asistenţa socială

Germania trebuie să modifice reglementările astfel încât solicitanţii de azil care abuzează de sistemul de indemnizaţii sociale să poată fi excluşi din proceduri, a cerut joi un apropiat al cancelarului Angela Merkel.

Nach der Hamburg-Wahl - CDU

Peste un milion de imigranţi au sosit în Germania în ultimii doi ani, generând critici faţă de politicile cancelarului Angela Merkel.

„Cei care abuzează de bunăvoinţa noastră pentru a profita de ospitalitate nu au perspective de termen lung în Germania”, a declarat Stephan Harbarth, vicepreşedintele Grupului parlamentar al Uniunii Creştin-Democrate / Uniunii Creştin-Sociale (CDU/CSU), formaţiunea Angelei Merkel.

În Germania circulă zvonuri că unii solicitanţi de azil ar utiliza identităţi mutiple pentru a primi indemnizaţii sociale.

„Oamenii nu înţeleg de ce un solicitant de azil care abuzează de sistemul de indemnizaţii sociale prin fraudă poate rămâne aici permament”, a subliniat Harbarth.

Declaraţia pare a fi o înăsprire a tonului conservatorilor germani cu şase luni înaintea scrutinului legislativ.

________________________________________________

sursa:mediafax.ro (foto-google)
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, SOCIAL, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s