Ponor și Drăgulescu, în finale, în etapa de Cupă Mondială de la Doha

Marian Drăgulescu s-a calificat, joi, în finala de la sărituri, în concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Doha (Qatar), în timp ce Cătălina Ponor s-a calificat în finala de la bârnă, dar a ratat-o pe cea de la sol.

Drăgulescu a obţinut a patra medie în calificările de la sărituri, 14,366, după 14,566 la prima încercare şi 14,166 la a doua. Cea mai mare medie a avut-o Ie Tanh Tung (Vietnam), 14,750, urmat de armeanul Artur Davtian, 14,716, şi australianul Christopher Remkes, 14,416.

Cătălina Ponor a obţinut a doua notă la bârnă în calificări, 13,766, devansată de chinezoaica Liu Tingting, 13,933. Olivia Cîmpian a ocupat locul 14 (din 19 sportive), cu 11,800.

 

În calificările de la sol, Cătălina Ponor s-a clasat doar pe locul 11, cu 11,966, fiind a treia rezervă în finală. Olivia Cîmpian a fost a 12-a (din 19), cu 11,833.

Miercuri, Marian Drăgulescu s-a calificat în finala de la sol de pe poziţia a treia, devansat de elveţianul Pablo Braegger, 14,133, şi de taiwanezul Chia-Hung Tang, 14,000.

Pe 19 martie, Cătălina Ponor a câştigat finalele de la bârnă şi sol, la concursul de Cupă Mondială de la Baku (Azerbaidjan).

Vineri este programată finala masculină de la sol (Drăgulescu), iar sâmbătă se vor desfăşura finalele de la sărituri masculin (Drăgulescu) şi bârnă (Ponor).

SUCCES !

________________________________________________

sursa:digisport.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în GIMNASTICA, SPORT, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s