NASA a anunțat în urmă cu puțin timp descoperirea a șapte noi planete dincare trei ar putea găzdui viață.

Într-o conferință de presă, reprezentații NASA au anunțat descoperirea a altor trei planete cu potențial de susținere a vieții în vecinatătea noastra cosmică, într-un sistem solar aflat la 40 de ani lumină față de Pământ.

Image result for nasa news

Interesant este că din spusele specialiștilor una dintre cele trei planete care ar putea găzdui viața, cel puțin așa cum o cunoaștem noi azi, are apă în formă lichidă. 

 

„Acum avem o țintă bună” pentru a căuta prezența eventuală a vieții pe aceste exoplanete, a declarat Dr Amaury Triaud – Institute of Astronomy – University of Cambridge, coautor al studiului.

 http://www.ast.cam.ac.uk/people/amaury.triaud

Cele șapte planete, care au temperaturi apropiate de cele ale Pământului, gravitează în jurul unei stele mici, puțin luminoasă și foarte rece, TRAPPIST-1, situată în galaxia noastră, la ”doar” 40 de ani lumină de Terra.

_____________________________________________

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în ASTROLOGIE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, UNIVERS SPATIU SI TIMP. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s