„Dezinformări si minciuni venite din partea unora dintre invitații români”

Liderul europarlamentarilor PSD din România, Viorica Dăncilă, își exprimă regretul că dezbaterea de ieri din Comisia LIBE a fost afectată de dezinformările venite din partea unora dintre invitații români.

Image result for viorica dăncilă

Iata ce spune Liderul europarlamentarilor PSD din România, Viorica Dăncilă

”Dezbaterea de astăzi a fost, pe fond, una utilă, pentru că a permis celor cu adevărat interesați de evoluțiile din ultima perioadă să afle detalii despre realități, decizii si argumente, în cadrul Comisiei LIBE. Am apreciat faptul că Guvernul a fost reprezentat chiar de către ministrul Justiției, demonstrând că Executivul își dorește transparență.
Au existat însă, din păcate, poziții ale unora dintre invitații români la dezbatere care nu pot fi calificate decât ca dezinformări, chiar minciuni vehiculate în cadrul unei dezbateri organizate la Parlamentul European. Printre exemple se numără chiar afirmațiile domnului Liiceanu, care a atribuit președintelui PSD declarații care nu au existat vreodată, sau atacurile la persoană lansate în mod repetat de doamna Monica Macovei. Astfel de mesaje sunt inacceptabile, fiindca ele constituie, de fapt, un atac direct la adresa imaginii României, prin inducerea unor idei false legate de acțiunile autorităților sau liderilor politici. Este regretabil faptul că, din rea-credință sau din alte motive, s-a încercat deturnarea unei dezbateri utile, prin afirmații și atacuri lipsite de adevăr.
 Apreciez pozițiile raționale ale majorității colegilor europarlamentari, români și nu numai, care au înțeles să discearnă între dezinformare, manipulare și argumente reale”, a declarat Viorica Dăncilă.
____________________________________________
sursa:google/crystal
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s