Chitaristul Brian May anunţă că va scoate pe piaţă o variantă Queen a celebrului joc Monopoly

„Am lucrat mult la acest joc, parcă am făcut un album”, a declarat May

Chitaristul Queen, Brian May a anunţat că trupa va lansa o versiune personalizată a jocului Monopoly şi că acest fapt este un moment foarte important în istoria trupei.

queen-monopoly

„Ne-a venit ideea cam acum un an, dar am ţinut-o secretă. Am lucrat mult la această variantă de joc, parcă am făcut un nou album. Sperăm să vă placă”, a declarat acesta pe propriul său site.

3d962c09c656b82d4413b7be6aa707ffd5b3edb5

Varianta Queen a jocului Monopoly conţine piese personalizate, iar etape din cadrul acestuia precum impozite, închisoare sau faliment au fost evitate.

biran-may-queen-monopoly-set-a6738f1c-33e7-404a-8ca7-961451cb9c7c

În descrierea jocului găsim referinţe despre cum jucatorii pot merge în turnee alături de trupă, de la primul lor concert care a avut loc la Imperial College din 1970, până la ultimul alături de Freddie Mercury de la Knebworth Park din 1986. De semenea jucătorii pot cumpăra bilete pentru aceste concerte şi single-urile formaţiei.

Fibx3OY

Jetoanele din joc sunt de asemenea personalizate, astfel găsim robotul gigantic din coperta discului News of the World, bicicleta din Bicycle Race, aspiratorul din I Want to Break Free, ciocanul din Hammer to Fall sau chitara lui May.

mono-9452573b-3c70-416a-a87a-a7e87f2a98cc

Queen Monopoly va fi lansat pe piaţă pe 5 mai.

sursa:crystal/rock-on.ro/foto-google
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în INTERNATIONAL, JOCURI, MUZICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s