„Cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă României după 1990”

Liviu Dragnea când și-a făcut Guvern a avut în minte și prin altele o metodă eficientă de a-i ține aproape pe primarii PSD. A înființat un fond național de investiții pe care l-a plasat omului său de încredere, ministrul Sevil Shhaideh. 30 de miliarde de eli vor fi împărțiți peste două zile primariulor PSD fără să se știe oficial care sunt criteriile.

Secretarul general interimar al PNL Cristian Buşoi susţine că cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu îi alocă autorităţilor locale vor reveni aleşilor social-democraţi, având în vedere că termenul de depunere a acestor proiecte se încheie fix în 2 zile iar criteriile sunt necunoscute.

„În cel mai crunt dispreţ public, în ciuda protestelor celor din Opoziţie, în ciuda semnelor de întrebare ridicate nu doar de presă, ci şi de foarte mulţi analişti economici, Guvernul PSD alocă autorităţilor locale 30 miliarde de lei pe criterii necunoscute, în condiţiile în care termenele de depunere a acestor proiecte se încheie fix în 2 zile – mâine, 17 martie, doar astăzi şi mâine se mai pot depune proiecte. 

Aşa-zisa depunere de proiecte, fără să fi fost făcute public nici priorităţile, nici criteriile, nici termenele de evaluare, ne duce cu gândul că cele 30 de miliarde de lei vor fi împărţite pe criterii politice, adică cea mai mare parte vor reveni aleşilor PSD”, a afirmat, joi, la o conferinţă de presă, Cristian Buşoi citat de agerpres.ro.

Cristian Buşoi consideră că decizia Guvernului de a împărţi 30 miliarde pe credite de angajament este o „mare ţeapă” pe care PSD o dă bugetului după 1990, fiind un nou “Bancorex”.

„Ideea cu cele 30 de miliarde de lei contractate de Guvern pe credite de angajament şi împărţite de fapt de domnul Dragnea cu mânuţa doamnei ministru Shhaideh este cea mai mare ţeapă pe care PSD o dă bugetului României şi României după 1990, un Bancorex în toată regula, care este dat la liber aleşilor şi băieţilor deştepţi din PSD”, a mai declarat Buşoi.

Liderul PNL este de părere că Guvernul este obligat să facă acest proces transparent şi să acorde condiţii egale pentru toată lumea, pentru a evita suspiciunea că alocarea acestor bani este un „matrapazlâc” al PSD.

sursa:romani-buni.info/foto-google

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s