Kovesi câștigă, din nou! Jurnaliștii Antena 3 fraieriți de Ponta și Dragnea

Cei de la Antena 3 consideră că au fost luați de fraieri de cei de la PSD după ce au aflat că fostul premier Victor Ponta a numit-o pe Kovesi la șefia DNA pentru că așa a vrut el dar și Liviu Dragnea!Jurnaliștii de la Antena au dus și duc o campanie furibună împotriva lui Kovesi dar de fiecare dată sunt lăsați în offsaid de politicienii de la PSD la deciziile importante, cum ar fi numirea la șefia DNA.
Liviu Dragnea, acum în război deschis cu șefa DNA, încearcă să-i convingă pe baronii PSD că el nu este implicat în numire dar nu prea are șanse de reușite deoarece el a fost alături de Ponta când a semnat pactul de coabitare cu Băsesc. Se pare că el chiar ar fi negociat condițiile pactului.

Oana Zamfir a avut un scurt schimb de replici cu Victor Ponta la Antena 3.
“Nu ne-ați spus de ce ați numit-o la DNA pe doamna Kovesi”, a zis jurnalista potrivit dcnews.ro.

“Am fost un grup de oameni care am luat această decizie împreună. În final, am rămas doar eu, dar lângă mine era și Liviu Dragnea”, a spus Victor Ponta.

“Am înțeles acest lucru, dar întrebarea este de ce”, a adăugat Oana Zamfir.

“Așa am decis”, a răspuns fostul premier, la care jurnalista a zis: “Domnule Ponta, vă bateți joc în ciuda faptului că jucați foarte bine acest rol al victimizării. În această țară, dacă mai aveți un pic de obraz, reiau ce a zis Adrian Ursu: v-ați bătut joc de un vot masiv al unor oameni și acum, în continuare, prin această atitudine, vă bateți joc în continuare. Sunteți dator cu niște răspunsuri”.

“Nu răspund la jignirile dumneavoastră”, a replicat Victor Ponta. “Vă bateți joc nu este o jignire, este o constatare”, a adăugat Oana Zamfir.

Liviu Dragnea a afirmat, într-o intervenție telefonică la Sinteza zilei, că nu a participat la negocierea prin care Laura Codruța Kovesi a ajuns la șefia DNA, informează antena3.ro.

Liviu Dragnea a povestit, la Antena 3, că ”undeva, în primăvara anului 2013”, în birou la Crin Antonescu, Victor Ponta, premier la acea vreme, a venit cu o hârtie în buzunar pe care erau trei nume: Tiberiu Nițu, Alina Bica și Codruța Kovesi.

Nici el și nici Crin Antonescu nu au fost de acord cu numirea lui Kovesi la DNA, de asemenea, nici ministrul Justiției de la acea vreme, Mona Pivniceru, care deja avusese discuții la nivelul parchetelor.

”Mona Pivniceru a spus că nu va semna așa ceva și că preferă să își dea demisia. Ulterior, așa s-a și întâmplat și a fost propusă la Curtea Constituțională”, a spus Liviu Dragnea.

”Eu nu am participat la nicio negociere care a generat acele nume”, a mai spus Liviu Dragnea.

sursa:romani-buni.info/foto-google

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în JUSTITIE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s