Despre rosii si castraveti

Cele mai des folosite legume, de exemplu, sunt roșiile și castraveții, însă acestea două, nu prea sunt recomandate spre a fi consumate în același timp, deoarece au durate de digerare diferite.
rosii
Asocierea alimentelor care au durate diferite de digestie duce la apariția fermentării, făcând digestia să fie îngreunată. Fermentarea duce la apariția simptomelor precum balonare sau flatulență.
Un alt aspect demn de luat în seamă este că roșiile sunt alimente acidifiante în timp ce castraveții sunt alimente alcaline (recomandate pentru tratamentul aciditatii din stomac). Dacă sunt combinate, corpul tău se va umple de săruri, pentru că împreună formează o serie de săruri minerale ce îngreunează digestia si cer multe lichide, uneori păcălind creierul și solicitându-i băuturi în exces.
Așadar, castravetele și roșia nu sunt compatibile, de aceea nu ar trebui să fie consumate împreună. După ce au fost ingerate și au ajuns în stomac, începe să apară fermentația.
________________________________________________

Iată și alte alimente ce nu trebuie consumate împreună:

1. Fructele nu se consumă imediat după masă, deoarece acestea necesită mai mult timp pentru a fi digerate. Consumându-le imediat după ce ai ingerat alte alimente, vei provoca o reacție asemănătoare fermentării vinului.
2. Pește și brânză
Deși este destul de consumată această asociere de alimente, nu este deloc una sănătoasă. Aceste două proteine prezintă durate de digerare diferite, ducând și la apariția fermentării.
3. Omletă cu carne
Deși sună destul de gustos, nu prea este sănătos! Alege doar un tip de proteină!
4. Pâine sau paste cu suc de fructe
Asociindu-le vei distruge enzimele răspunzătoare cu producerea digestiei.
5. Nu asocia legumele cu brânză!
6. Nu asocia pepenele roșu cu cel galben!
7. Nu consuma banană cu lapte!
8. Nu consuma fructe cu iaurt, vei duce la îngreunarea digestiei și la distrugerea florei intestinale!
 ________________________________________________
*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.
__________________________________________________________
sursa:google/secretele.com
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în LEGUME & FRUCTE, SFATURI, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s