De NECREZUT! Ordonanța 13 votată pentru respingere de Comisia Juridică a Senatului!

Se pare că teama PSD de referendumul lui Klaus Iohannis este destul de mare. Altfel nu se explică de ce Comisia Juridică a Senatului a votat astăzi pentru respingerea Ordonanței 13, așa cum cer protestatarii!

Senatorii juristi au votat in unanimitate luni sa modifice proiectul de lege aprobare a OUG 13/2017, abrogata prin OUG 14/2017, in proiect de lege de respingere a acesteia, la propunerea Ministerului Justitiei, si au votat un raport favorabil pentru acesta. Urmeaza ca proiectul de respingere sa fie supus votului plenului Senatului, luni dupa-amiaza, informează hotnews.ro.

Secretarul de stat in minister, Mariana Mot, a declarat ca “am apreciat ca va fi mai clar in sensul adoptarii unei legi de respingere a OUG”.

Astfel, proiectul de lege de respingere a OUG 13 va intra la vot in plenul Senatului luni dupa-amiaza.

Semnalul a fost dat joi pe Facebook de presedintele PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD va vota legea de respingere a OUG 13 “pentru a nu mai ramane loc de nicio interpretare”. Precizarea acestuia a venit dupa ce atat PNL cat si USR au cerut trecerea prin procedura de urgenta a unei legi de respingere a OUG 13.

Amendamentul de modificare a titlului proiectului a fost formulat de senatorul USR George Dirca si a fost votat de toti membrii comisiei.

Ulterior, a fost votat si un amendament formulat de Serban Nicolae (PSD) prin care se modifca si textul proiectului in sensul respingerii OUG 13. Acesta va contine un articol unic care prevede ca se respinge ordonanta.

Senatul este prima camera sesizata, Camera Deputatilor este decizionala.

In final, Comisia Juridica a adoptat un raport de admitere pentru proiectul de lege de respingere a OUG 13./2017 de modificare a Codului penal si de Procedura Penala.

sursa: google/romani-buni.info
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în INTERNE, STIRI SI INFORMATII, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s