Conform descoperirilor lui Lanza, moartea nu este decât o situație de tranziție, între două puncte sau între două vieți aflat în dimensiuni diferite.(video)

Image result for dr. robert lanza

Dr. Robert Lanza

(https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Lanza)

 Celebrul om de știință care și-a dedicat viața încercând să descopere și să explice ceea ce înseamă moartea, șochează pentru încă o dată opinia publică cu noua sa teorie. Cercetătorul susține că atunci când corpul fizic moarte, conștiința cuantică trece într-o altă dimensiune, loc unde este pregătită pentru o nouă experiență.

În noua sa carte, intitulată „Biocentrismul, modul în care viața și conștiința sunt cheile pentru a înțelege Universul”, Lanza descrie cu lux de amănunte fenomenul morții, dar și viața de după moarte. Atunci când corpul fizic moare, conștiința cuantică îl părăsește pentru ca mai apoi să-și înceapă aventura prin Univers.

Image result for Biocentrismul, modul în care viața și conștiința sunt cheile pentru a înțelege Universul Dr. Robert LanzaDupă o perioadă nedefinită, această energie va trece într-o dimensiune paralelă, fie ea inferioară sau superioară. Atunci este momentul în care începe să se materializeze și își caută o altă gază sau un alt trup, fie el de origine materială sau nu, și astfel viața continuă, dar sub o altă formă.

 În acest sens, conform descoperirilor lui Lanza, moartea nu este decât o situație de tranziție, între două puncte sau între două vieți aflat în dimensiuni diferite. Acest proces poate continua la infinit, motiv pentru care termenul de viață veșnică devine unul lesne de digerat. Fenomenul este cunoscut sub numele de biocentrism, care este un aspect important al fizicii cuantice și care tinde să fie înțeles cât mai bine în ultimul deceniu.

Un alt aspect fascinant, dar demn de luat în seamă este faptul că Universul există datorită conștiinței. Acesta este motivul principal pentru care viața, sub forma sa abstractă, va exista pentru totdeauna, iar în tot acest timp, Universul, cât și dimensiunile sale paralele, nu sunt decât o creație ale unei energii cuantice, pe care Lanza a numit-o conștiință cuantică.

Biocentrismul arată că aceşti doi parametri ai existenţei noastre nu pot fi luaţi în calcul ca nişte entităţi solide.

„Mişcaţi-vă mâna prin aer şi apoi priviţi în urma ei. Există vreo urmă prin spaţiul parcurs de mână? Nimic! Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul timpului. Nu putem privi prin cutia craniană, la ce se întâmplă în creierul nostru. Ceea ce vedem şi privim este doar o vâltoare a informaţiilor care se produce în propriul spirit. Spaţiul şi timpul reprezintă doar instrumentele care ne ajută să «asamblăm» aceste informaţii. De aceea, moartea nu există într-o lume lipsită efectiv de spaţiu şi de timp”, afirma Lanza.

El îl citează şi pe Albert Einstein, care spunea odată:

„Acum, vechiul meu prieten Besso a plecat din această lume stranie – mai devreme ca mine, ce-i drept. Dar asta nu înseamnă nimic. Cei ca noi ştiu că diferenţa dintre trecut, prezent şi viitor nu este decât o iluzie ceva mai persistenta. Pentru că nemurirea nu înseamnă neapărat o existenţă la nesfârşit în timp, ci este o viaţă într-un plan paralel”.

______________________________________________

Cateva detalii despre cartea Biocentrismul

 Modul în care înţelegem noi universul ca întreg a ajuns într-un impas. „Semnificaţia” fizicii cuantice este dezbătută încă de când a fost ea descoperită, în anii 1930, dar nu suntem mai aproape să o înţelegem acum, decât eram atunci. „Teoria totului”, despre care de zeci de ani se promite că e pe aproape, e blocată în matematicile abstracte ale teoriei stringurilor, cu afirmaţiile ei imposibil de dovedit.
  Această carte propune o nouă perspectivă: anume că teoriile noastre actuale cu privire la lumea fizică nu funcţionează şi nu vor putea fi făcute să funcţioneze niciodată, până ce nu vor lua în calcul viaţa şi conştiinţa. Această carte sugerează că, mai degrabă decât să fie un rezultat întârziat şi minor a miliarde de ani de procese fizice, viaţa şi conştiinţa sunt absolut fundamentale pentru modul în care înţelegem universul. Numim această nouă perspectivă biocentrism.
   Biocentrismul pune temelia pentru noi dimensiuni de investigaţie în fizică şi în cosmologie. Această carte vă prezintă principiile bio-centrismului – toate elaborate pe baze ştiinţifice acceptate şi toate cerând o regândire a actualelor noastre teorii despre universul fizic.

______________________________________________

***Puteti comanda cartea Biocentrismul sau cum viaţa şi conştiinţa sunt cheile pentru înţelegerea adevăratei naturi a Universului de Robert Lanza, Bob Berman accesati link-ul de mai jos
http://www.eusunt.ro/carte-Biocentrismul~2851/

_______________________________________________

Dr. Rober Lanza’s talk on Biocentrism at the Science and Nonduality Conference 2010.

Robert Lanza on theory of Biocentrism part 1

Robert Lanza on theory of Biocentrism part 2

https://www.scienceandnonduality.com/videos/robert-lanza-on-theory-of-biocentrism/
surse:google/eusunt.ro/yahoo-(preluare) crystal/youtube
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CURIOZITSTI, DESPRE OAMENI, DESPRE VIATA, MISTERE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s