Trump, decizie radicala…

download

Imediat după ce a intrat în biroul de la Casa Albă ca al 45-lea președinte al SUA, Donald Trump a retras toți ambasadorii fără să aducă vreun înlocuitor, notează The Independent. 

Image result for trump president

Conform aceleaiași surse, Donald Trump a cerut ambasadorilor SUA din toate țările lumii, care au fost numiți de președintele Obama să își părăsească birourile până la jumătatea zilei de 20 ianuarie, fără niciun fel de perioadă de grație.

Asta înseamnă că în acest moment SUA au rămas fără ambasadori în țări precum Germania, Marea Britanie sau Canada, la fel ca și în cazul altor aliați importanți. În aceeași situație se află și China, India, Japonia și Arabia Saudită.

The Independent notează  că totuși e un lucru obișnuit ca ambasadorii fostei administrații să renunțe la funcții.

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s