Publicatia americana Politoco.com a dat publicitatii oferta Comitetului prezidential de investire a lui Donald Trump pentru cei care doresc sa participe la ceremoniile de la Washington.

Oferta Comitetului include mai multe pachete, in functie de cat de multi bani sunt dispusi sa aloce doritorii. Astfel, sunt pachete de un milion de dolari, 500.000 de dolari, 250.000 de dolari, 100.000 de dolari si 25.000 de dolari.Pachetul care permite prezenta alaturi de Donald Trump costa 1.000.000 de dolari. Printre multe altele, precum intalniri cu membrii Cabinetului si politicieni importanti ai Congresului si Camerei Reprezentantilor pentru „a-i onora pe cei mai generosi contributori”, beneficiarii au parte si de o „cina eleganta” la Washington, cu „aparitia speciala” a presedintelui ales Donald Trump.

Related image

Image result for Trump International Hotel Washington, D.C.

Screen Shot 2017-01-20 at 10.36.34Screen Shot 2017-01-20 at 10.37.10

Surse:google/ Politico.com

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s