Despre presupusa cină a lui Dragnea cu Trump.

Presupusa cină a lui Liviu Dragnea cu Donald Trump a fost, de fapt, o baie de mulţime a noului preşedinte american care a avut loc la Trump International Hotel Washington, D.C. 

Liviu Dragnea a postat joi seara pe contul de Facebook mai multe imagini care nu păreau foarte clare şi arătau ca şi când au fost obţinute de pe o filmare video. 

O filmare arată cum Liviu Dragnea se afla împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la baia de mulţime şi nicidecum la o cină exclusivistă cu Donald Trump. 

 

sursa:google/realitatea.net

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s