Locul unde oamenii trăiesc 140 de ani fără să se îmbolnăvească (documentar)

O viață fără boli este un vis imposibil pentru epoca noastră. Și totuși există „insule” de sănătate care nu pot fi explicate îndeajuns. Denumita “oaza tineretii” , valea râului Hunza, aflată la granița dintre India si Pakistan, este o regiune unde oamenii traiesc pâna la 140 de ani si aproape nu se îmbolnăvesc niciodată.

hunza1

Oamenii din Hunza au fost descoperiţi de europeni în anii ’20 de către un doctor scoţian numit MakKarrison care a trăit o perioadă îndelungată alături de ei. Acesta le-a documentat viaţa şi a descoperit că secretul pentru longevitatea acestora este dieta lor.

Dieta e dominată de fructe şi legume, mănâncă multă hrană neprepărată, crudă si consumă foarte puţină sare.Alcoolul şi dulciurile sunt consumate foarte rar…

Image result for hunza people

Scoţianul a descoperit că mănâncă puţină carne şi iau masa doar de două ori pe zi. În plus, înnoată în apa îngheţată, iar o plimbare de 15-20 km este cât se poate de normală.

hunza8

Image result for hunza

R. Bircher detaliază felul în care trăieşte poporul din Hunza în cartea sa “Hunza-people who do not know disease”

5512b0ef5c707

În 1963, o echipă medicală franceză a mers într-o expediţie în Hunza şi au stabilit că speranţa medie de viaţă este de 120 de ani. Mai mult, în 1977, în cadrul unui congres despre cancer, potrivit mai multor oameni de ştiinţă, în Huzna s-a constatat absenţa cancerului în orice formă.

Autumn-Hunza

Mulţi dintre locuitori trăiesc peste 100 de ani şi este considerat ceva normal.

Image result for hunza people

Va invitam sa urmariti materialul video „How Hunza People Never Sick No Cancer and live up to 100 year ✪ Blow Your Mind ✪”

Va dorim vizionare placuta !

sursa:google/youtube

 

 

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CULTURA, DESPRE OAMENI, DESPRE VIATA, DOCUMENTAR, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s