George Michael a plecat in lumea celor drepti…

Cantaretul George Michael a murit…la varsta de 53 de ani…

Publicistului său a spus:
Starul, care a lansat cariera cu Wham! în anii 1980 și mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, se spune că „a murit în pace acasă”.
Poliția a declarat Valea Thames Serviciul de Ambulanta South Central a participat la o proprietate din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMTPoliția declară că nu au existat circumstanțe suspecte.
Michael, care sa născut Georgios Kyriacos Panayiotou din nordul Londrei, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.
El a găsit mai întâi cu faima lui Andrew Ridgeley din școală în duo Wham! înainte de a merge să-i elibereze albume solo, inclusiv mai multe milioane de vânzare credință și asculta fără a aduce atingere Voi. 1.
La inceputul acestei luni a fost anuntat ca producător și compozitor Naughty Boy lucra cu Michael pe un nou album.
Într-o declarație, publicist stelei a spus: „Este cu mare tristețe că ne putem confirma fiul nostru iubit, frate și prieten, George a trecut departe în pace acasă pe parcursul perioadei de Crăciun.
„Familia ar cere ca intimitatea lor să fie respectate în această perioadă dificilă și emoțională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu.”
În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.
După un tratament într-un spital din Viena, el a avut o apariție lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra și a declarat că a fost „, atinge și du-te” dacă el a trăit.
Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a mentine caile respiratorii deschise sale și el a fost inconștient pentru o parte din vraja lui în spital.


.

_93125615_michael_pa

Va invitam sa urmariti materialul video…

Vizionare placuta !!!

sursa:google/http://www.bbc.co.uk/news/uk-38432862

BBC -LONDON

crystal infonews-by.cristian iliescu

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EUROPA, NEWS, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s