Mărturii terifiante ale supraviețuitorilor Revoluției de la Timișoara, din decembrie 1989: Securiștii scriu cărți, noi încă ne căutăm morții

Ion Bînciu o plânge și acum pe soția sa, Leontina, secerată de gloanțe în 17 decembrie 1989, în Timișoara. Nu a putut să o înmormânteze pentru că Securitatea și conducerea PCR i-au furat corpul din Spitalul Județean și l-au dus la București, l-au incinerat și i-au aruncat cenușa într-un canal de la groapa de gunoi din Popești-Leordeni.

Image result for revolutia din  timisoara 18 decembrie

„Ne vrem morții înapoi“, spu­ne Ion Bînciu, rămas cu trei copii minori care n-au mai avut parte de iubirea de mamă.

Bînciu este azi vicepreșe­din­tele „Memorialului Re­vo­­luției“ din Timișoara. E su­­părat că ucigașii nu au fost pedepsiți, că istoria este mis­tificată de securiști.

Citeste mai mult aici: http://www.romanialibera.ro/special/documentare/marturii-terifiante-ale-supravietuitorilor-din-%E2%80%9989–securistii-scriu-carti–noi-inca-ne-cautam-mortii–435925


 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în REVOLUTIA DIN 1989, STIRI SI INFORMATII, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s