Vremea se schimbă iar. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea se schimbă din nou, anunță meteorologii.

download-1

 

Prognoza meteo pentru joi, 15 decembrie

Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare îndeosebi în regiunile nordice, estice şi la munte. Temporar va ninge slab, local în zona montanã şi în Moldova şi pe arii mai restrânse în Muntenia şi Dobrogea, unde trecãtor vor fi posibile precipitaţii mixte, favorizând producerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar în a doua parte a intervalului, la cote mai reduse, în estul şi sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Transilvania şi 7 grade în Oltenia, iar cele minime se vor încadra, în general, între -10 şi -2 grade.

Prognoza meteo pentru vineri, 16 decembrie

Valorile termice vor marca o scãdere în cea mai mare parte a ţãrii, iar în cursul nopţii vremea va deveni geroasã în nord şi centru şi local în rest. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în zona de munte şi în regiunile sudice, unde cu totul izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe creste, iar ziua şi în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi 5 grade în sudul Banatului, iar cele minime se vor încadra între -22 de grade în estul Transilvaniei şi -4 grade în Dealurile de Vest. Izolat, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã şi chiciurã.
Presiunea atmosferica va continua sã creascã accentuat.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 17 decembrie

Valorile termice diurne vor marca o creştere faţã de ziua precedentã şi se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. În schimb, dimineaţa şi noaptea, vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, izolat chiar geroasã, mai ales în nord, centru şi sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, iar cele minime se vor încadra între -15 şi -2 grade, posibil mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile estice, unde pe parcursul zilei vor fi înnorãri temporare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montale, dar trecãtor şi în sud-estul teritoriului. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief izolat va fi ceaţã, asociatã şi cu depunere de chiciurã.

sursa:google/antena3.ro(meteo)
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în METEO, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s