Un nou aeroport-investitie record

Emiratul Dubai intenţionează să cheltuie 35,7 miliarde de dolari pentru a construi un al doilea aeroport, Al Maktoum International. Alături de el va fi construit şi un centru logistic în sudul oraşului, iar o parte semnificativă din finanţarea proiectului se va face pe bază de datorii.

 

Potrivit surselor, investiţiile vor fi făcute în următorii 12 ani în Dubai World Central şi facilităţile asociate, inclusiv aeroportul Al Maktoum International. Planurile de cheltuieli sunt detaliate în documentele care invită băncile să facă oferte pentru un credit de trei miliarde de dolari pe care guvernul din Dubai vrea să îl contracteze pentru prima fază a proiectului, adaugă sursele.

Creditul, care ar urma să fie strâns de o companie dedicată acestui proiect, va fi rambursat de Departamentul de Finanţe din Dubai pe baza unei formule care ţine cont de numărul de pasageri care vor tranzita prin cele două aeroporturi din Dubai, mai susţin sursele. De asemenea, în viitor compania va strânge finanţare pentru acest proiect prin emiterea de datorii.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Internet a companiei Dubai Airports, viitorul aeroport Al Maktoum International va fi construit în centrul Dubai World Central, un proiect de dezvoltare pe şase zone, care acoperă o suprafaţă totală de 140 de kilometri pătraţi, incluzând spaţii pentru logistică, rezidenţiale, birouri şi terenuri de golf. Costurile de dezvoltare pentru întregul proiect Dubai World Central sunt estimate la peste 32 de miliarde de dolari, relatează Agerpres.

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s