Vine „Marea Epurare” în sistem!

Inca de la anuntul privind rezultatele provizorii de la alegerile parlamentare, se scoteau din sertare cererile de pensie care fusesera pastrate acolo, in ultimele luni, de cateva sute bune de chestori, generali si alti ofiteri superiori din sistem. Da, sute, pentru ca, desi o buna bucata de timp, strategia acordarii „pensiilor de onoare” a dat rezultatele scontate, un numar fara precedent de „mahari” parasind deja sistemul, au ramas inca multi altii care au asteptat, pana in ultima clipa, sa vada deznodamantul.pe-inalt

Ce-i drept, unii dintre acestia au recunoscut franc, inca de la inceput, ca mai trag de timp prin sistem doar ca sa reuseasca sa indeplineasca niste conditii mai bune de pensionare, pentru a se alege in plus cu sume suplimentare frumusele. Sunt insa si alti conducatori de structuri care au incercat sa joace totul pe cartea tehnocrata si care, acum, in plina degringolada a PNL-ului, sa se vaite deja ca pleaca singuri, cat mai pot, pentru a nu fi zdrobiti de tavalugul „marii epurari” care va fi declansata de catre pesedistii dornici de razbunare in sistem.

Rup randurile

Iar aparitia zvonului ca marii castigatori ai alegerilor nu vor mai face eroarea sa nu umble la organigrama sistemului, lucru care i-a costat Puterea cu ceva vreme in urma, a facut sa apara primele brese in strategia „retragerii ordonate” pe care se bazau unii lideri „nemuritori” din sistem. Care stabilisera, dupa cum dezvaluia „National”, ca in cazul in care pierd partida politica, sa plece toti odata, impreuna cu oamenii lor. Numai ca, printre acestia s-a ivit teama ca nu vor mai avea timp de asemenea „mofturi”, riscand sa se trezeasca peste noapte cu niscai dosare penale daca nu parasesc de urgenta sistemul. Mai ales daca sunt suspectati de simpatii peneliste sau, mai ales, tehnocrate. Asa ca multi dintre sefi deja au dat mesaje disperate in noapte ca, gata, ies la pensie, fara a-si mai anunta protectorii de aceasta „dezertare in masa”. Si, poate ca nu degeaba se spune ca fuga o fi ea rusinoasa, dar cel putin este sanatoasa, intrucat, intr-adevar, exista „indicii rezonabile” ca, de la Ministerul de Interne la SPP si de la STS la DGIA urmeaza o „mare epurare” asa cum nu a mai fost de pe vreme „executiilor in masa” din urma cu aproape zece ani, atunci cand dreapta portocalie a schimbat total liniile in sistem.

 

Sursa: national.ro

 

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s