Prunariu: „Am avut şansa să rămân în spaţiu, acum regret că m-am întors”

Alegerile astea chiar ne-au deprimat! Într-un interviu oferit în această dimineaţă Gazetei Spaţiale, Dumitru Prunariu a recunoscut că regretă că nu a rămas în Cosmos, deşi cei de acolo îi oferiseră un loc de muncă stabil, un sistem de sănătate funcţional şi alte beneficii la care mulţi pământeni tânjesc.
prunariu_ramas_in_spatiu.jpg

“Pe vremea aia, nu oricine primea viză de Cosmos şi eram foarte tentat să mă stabilesc acolo, deşi mi-aş fi pus în cap Securitatea spaţială”, spune Prunariu. “În ultima clipă, când uşile capsulei deja se închideau, am hotărât să mă întorc în România. Câţiva sovietici care locuiau de ani buni în Cosmos mi-au zis că-s nebun, dar aveam încredere că lucrurile se vor schimba şi la noi. Ei bine, am luat o ţeapă de proporţii astrale.”

Singurul cosmonaut român spune că, dacă ar avea 30 de ani, n-ar mai sta pe gânduri şi s-ar lansa pe orbită imediat. “Nici în spaţiu nu mai pluteşte Laika cu covrigi în coadă, mai ales de când a ieşit Trump preşedintele galaxiei, dar măcar nu împarţi planeta cu Dragnea, Tăriceanu şi şleahta lor.”

sursa:timesnewroman.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s