Noul prim-ministru al României. Chirieac: El va fi cu siguranță

Bogdan Chirieac este de părere că Liviu Dragnea are cele mai mari șanse să fie noul premier al României. În opinia lui Chirieac, președintele Iohannis nu va risca un conflict deschis cu Parlamentul. De asemenea, legea care i-ar interzice lui Dragnea să facă parte din Guvern urmează să se transforme într-un conflict constituțional care va fi rezolvat. 

Image result for bogdan chirieac

”E o voință exprimată fără echivoc în acest moment, deci Liviu Dragnea are prima șansă să fie prim-ministru. Știți de ce PSD a avut un asemenea rezultat? Pentru că Liviu Dragnea a învățat din greșelile lui Victor Ponta.

Dacă mai crede cineva în dimineața zilei de 12 decembrie că domnul Dragnea a câștigat fără echivoc puterea politică în România și că o va preda altcuiva, se înșeală amarnic. Greșeala lui Victor Ponta care avea puterea și a predat-o fără luptă nu se va mai petrece,” a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

În ceea ce privește legea care i-ar interzice lui Dragnea să fie premier, Bogdan Chirieac este de părere că prevederea este necunostituțională.

”În mod evident este o încălcare a Constituției, pentru că legea fundamentală nu prevede așa ceva. Va fi un conflict constituțional care va fi rezolvat”,  a completat Bogdan Chirieac.

sursa:dcnews.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s