Klaus Iohannis, mesaj de condoleanțe după dublul atentat din Istanbul

Preşedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm, duminică, dublul atentat de la Istanbul, soldat cu numeroase victime, morți și răniți.

„Condamn cu fermitate atentatele cu bombă care au avut loc sâmbătă noapte la Istanbul. Zeci de oameni nevinovaţi au fost omorâţi şi alte sute se luptă în continuare pentru viaţa lor din cauza unor acte de teroare premeditate, care au cutremurat încă o dată Turcia. Doresc să adresez condoleanţe familiilor victimelor şi să exprim solidaritatea noastră cu autorităţile turce, greu încercate în aceste momente dificile.

România rămâne același partener hotărât și implicat în lupta internațională pentru prevenirea atacurilor teroriste și pentru eliminarea acestui flagel”, se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

Turcia a declarat o zi de doliu naţional duminică, după dublul atentat de sâmbătă, de la Istanbul, soldat cu 38 de morţi şi peste 150 de răniţi.

Vezi:Bilanţ TRAGIC la Istanbul: 38 de morți și 166 de răniți | Cel puțin 10 persoane au fost arestate (video)

sursa:dcnews.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: