Atac terorist in Germania: Polițiștii au arestat doi adolescenți care intenționau să atace

Polițiștii germani au dejucat planul unor adolescenți care intenționau să comită un atac asupra unei clădiri guvernamentale. Cazul vine după un val de violuri și crime din Germania care au determinat-o pe Angela Merkel să aibă o declarație publică prin care cerea populației să nu condamne în bloc imigranții din țară. 

Operațiunea forțelor speciale a avut loc în orașul Mannheim, iar cei arestați sunt doi tineri de 15, respectiv 17 ani. Poliția susține că aceștia erau susținători ai grupării Stat Islamic, iar atentatul pe care îl plănuiau ar fi urmat să aibă loc în următoarele două luni.

În locuințele lor, agenții au găsit steaguri ale grupării teroriste, materiale de propagandă și diverse informații despre clădirea pe care urmau să o atace, relatează digi24.ro.

Germania a intensificat supravegherea suspecților de terorism după ce gruparea Stat Islamic a revendicat două atacuri comise în iulie.

Agențiile germane de informații estimează că pe teritoriul țării se află in jur de 40.000 de islamiști.

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel este în scădere după politica deschisă adoptată pentru imigranți, odată cu escaladarea infracțiunilor interne comise.

sursa:dcnews.ro-externe
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s