REVOLUTIE la ANAF. Dragnea: „Codul fiscal va fi modificat”

Liviu Dragnea, Președintele PSD, a vorbit la DCNews Live despre politica pe care ANAF o are în momentul de față și cu care acesta nu este de acord. Dacă partidul acestuia va ieși învingător în alegerile parlamentare, Codul fiscal va fi modificat și nu se va mai putea aplica nicio măsură politivă până nu va avea loc o acțiune de prevenție față de Codul fiscal.

siglaanaf1

”Am avut o discuție foarte bună cu reprezentanții mediului de afaceri. Eu am prezentat programul nostru realizat împreună cu ei și a fost discuții intensive cu toată presa de față. Unii dintre ei nici nu s-au mai ferit și au spus tot, ceea ce știm cu toții. Ei nu mai vor ca în România, funcționarii din instituții de control să vină în control și să spună că nu pot pleca cu mâna goală, nu e vorba de mită, ci de faptul că măcar o amendă trebuie să aibă. Și am spus că nu este firesc. Este o legislație atât de complicată încât orice funcționar de la ANAF o poate interpreta și un om de afaceri care a lucrat cinstit și care muncește din greu să își dezvolte firma, să facă profit, să dea salarii la angajați, să dea profit, să dea impozite și taxe la statul român, se poate trezi într-o dimineață cu un funcționar care vine și spune că documentele pe care le-a făcut nu sunt în regulă. Nu le trimite la procuror pentru a decide procurorul.

Avem un pachet pentru firme care include modificarea Codului fiscal. Primele șase luni din 2017 vor fi luni de dezbatere. Vor fi seminarii susținute și organizate de Guvern, în care câteva zile reprezentanții oamenilor de afaceri, cei din Ministerul de Finanțe, reprezentantul primului-ministru și cei de la ANAF vor lucra împreună la analiza pentru proiectul de Cod fiscal. Vreau ca forma finală a Codului fiscal să fie cea care nu mai conține petarde sau mine persuasive. După aceea el va fi adoptat în iunie 2017, iar după alte 6 luni va intra în vigoare. Nu se va mai putea aplica nicio măsură politivă până nu a avut o acțiune de prevenție față de Codul fiscal.”, a declarat Președintele PSD în cadrul unui interviu la DCNews Live.

Totodată, Liviu Dragnea mărturisește pentru DCNews că interesul dumnealui nu este ca firmele românești să fie închise, ci își dorește ca acestea să se dezvolte.

Va invitam sa urmariti materialul filmat

Întregul răspuns poate fi urmărit începând cu minutul 43:05.

 

sursa:dcnews.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în NEWS, POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s