Gâdea a aruncat cu piatra în mocirla lui Cioloș. Lovitură după interviul Antena 3

La finalul interviului cu Dacian Cioloș, Mihai Gâdea a aruncat o piatră uriașă în mocirla premierului. Sau a oferit o lecție de viață, de curaj și demnitate. Cum vreți să îi spuneți.

Mai precis, jurnalistul a vrut să arate că Antena 3 nu este nicidecum o apă plină de mâl și de noroi și nu este nici un mediu decăzut din punct de vedere moral unde invitații sunt puși „în fața avalanșei de minciuni, de jigniri și de lipsă de respect a jurnaliștilor”, cum ar spune vicepremierul Borc sau Dacian Cioloș.

La finalul interviului, când premierul încă nu părăsise platoul Antena 3, Mihai Gâdea a prezentat cazul unui mic erou din Vaslui care, la șase ani, și-a salvat surioarele, una de trei ani și cealaltă de un an, din flăcări, după ce casa bunicilor a luat foc. Părinții lor nu sunt lângă ei. Sunt la muncă în străinătate.

Din casa lor au rămas doar ruine fumegânde. A ars tot, mobilă, acte și puținii bani pe care îi strânseseră bunicii. Iar Emi nu vrea decât o casă și hăinuțe pentru surorile sale.

Fundația „Mereu Aproape” l-a ajutat pe Emanuel să primească tot ce își dorește, iar jurnaliștii de la Antena 3 i-au adus cadouri de la Moș Nicolae.

„Lucrurile s-au așezat. Acolo este o primăriță, femeia este extrem de destoinică. Nici nu a vrut să apară la televizor. La Fundația „Mereu Aproape” a fost obiectiv zero, profesorul Dan Voiculescu ne-a rugat să facem totul pentru Emanuel. Pornisem motoarele și totul s-a așezat într-un mod incredibil. Emanuel își dorea dulciuri, au venit și astea. Până seara am plecat la drum, am strâns aproape toată suma pentru casă, mâine perfectăm actele pentu casă. Gigi Becali a anunțat că ajută și el”, a spus Alessandra Stoicescu, președintele Fundației „Mereu Aproape”.

sursa:dcnews.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s