Bătaie cu bâte de baseball între români și polonezi la Birmingham (video)

Aproximativ 30 de persoane, despre care poliția spune că sunt cetățeni români și polonezi, s-au luat la bătaie cu bâte de baseball pe o stradă din Birmingham, pe 29 noiembrie.

Scandalul a avut loc ziua în amiaza mare și a fost filmat de unul dintre vecini.

bataie-bate

Găștile au fost văzute în mijlocul străzi fluturând bâte de baseball și aruncând cu obiecte, după care a început încăierarea.

Potrivit unui martor citat de Daily Mai, bătaia a durat aproximativ 10 minute, doi dintre bărbați fiind răniți.

Unul dintre proprietarii unui local din zonă a declarat: „Au fost scenecu adevărat incredibile. Oamenii se loveau unul pe altul cu bucăți mari de lemn, unii erau loviți la cap, sângerau”.

Va invitam sa urmariti materialul filmat

Potrivit poliției, în urma incidentului, o persoană a avut leziuni la un picior, după ce o mașină a trecut peste el, iar o a doua avea tăieturi la cap. Niciuna dintre ele nu a vrut să meargă la spital.

Polițiștii îi caută acum pe toți participanții la scandal.

sursa:ziarulromanesc.net/youtube

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, VIDEO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s