Cum să controlezi o altă persoană doar cu forța gândului (VIDEO) Experimentul suprem

Creierul este un organ complex și uimitor, ale cărui secrete rămân încă bine ascunse. Din păcate, aparatura necesară studierii creierului și a modului în care el funcționează este atât de scumpă încât doar marile universități din lume își permit s-o achiziționeze.

Image result for greg gage

Din acest motiv, neurologul și inginerul Greg Gage a construit un echipament simplu, care ne permite să vedem și să experimentăm modul în care impulsurile electrice emise de creier ne controlează sistemul nervos. Prin intermediul acestui uimitor aparat, Gage ne demonstrează cum funcționează mecanismul complex din spatele fiecărei mișcări și face un experiment senzațional.

Cu ajutorul a doi voluntari și al echipamentului conceput de el însuși, Gage ne arată cum poți suprima de tot voința unei alte persoane și cum îi poți controla mișcările doar cu forța propriei tale minți. Ceea ce face Gage nu e magie sau vreun truc ieftin și demonstrează ce forță impresionantă există în creierul fiecăruia dintre noi.

**************************************************************

Inginerul Greg Gage face o demonstrație senzațională, prin care ne arată cum poți controla mișcările unei alte persoane doar prin forța gândului.

Va dorim vizionare placuta!

 

surse:incredibilia.ro/youtube/www.ted.com
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DOCUMENTAR, Uncategorized, VIDEO. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s