Gabriela Firea prim-ministru. Cum ar răspunde unei propuneri

images-2

Gabriela Firea a declarat că ar refuza o eventuală propunere pentru postul de prim-ministru din partea PSD. Edilul spune că într-o astfel de situație, bucureștenii ar avea foarte mult de suferit, din cauza proiectelor blocate de foarte mulți ani. 

Image result for gabriela firea

”Eu sunt primar general și vreau să-mi duc proiectele pentru capitală până la capăt. Ar fi o lipsă de seriozitate din partea mea față de bucureșteni și față de români cu toate proiectele blocate în capitală atâția ani de zile, în special în ultima perioadă,” a declarat Gabriela Firea.

sursa:dcnews.ro

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în INTERNE, POLITICA, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s