Decebal Traian Remeș, despre Băsescu: O potaie măruntă

images-2Fostul ministru Decebal Traian Remeș a lansat un atac plin de jigniri la adresa lui Traian Băsescu. Remeș l-a numit pe fostul președinte ”o potaie măruntă și un mincinos” și l-a taxat pentru faptul că a anunțat că o va reclama pe judecătoarea Lidia Stanciu, iar în cele din urmă pare că nu se mai ține de cuvânt. 

”Traian Băsescu s-a dat aseară leu că va face dezvăluiri incendiare despre Lidia Stanciu. A fost leu ieri, în seara asta a fost o potaie măruntă și a venit și a spus că nu poate face nimic fără Toader. Nu mă pot duce la procuror fără dovezi. Întotdeauna Băsescu spune una de dimineață, la amiază zice pe dos, seara îți dă altă bombă. E un mincinos. Minte rar într-adevăr, numai în ritmul în care respiră și în ritmul în care îi bate inima.

Decebal Traian Remeș a spus de asemenea că îl va da în judecată pe fostul președinte.

”Îl dau în judecată și îl pun să arate unde e plicul. O să-l pun să plătească ceea ce pretinde că mi s-ar fi dat mie. Că așa a a zis că a văzut el. Probabil în momentul acela vedea prin ceața de la băutură,” a mai spus Remeș.

sursa:dcnews.ro/google
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în INTERNE, POLITICA, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s