Piramide descoperite în Antarctica (foto-scurt reportaj Google Earth)

O echipă de exploratori susţine că au  dovezi ale existenţei a cel puţin trei piramide antice realizate de om în Antarctica.

Este posibil ca Antarctica să fi fost la un moment dat suficient de călduroasă ca o civilizaţie antică să locuiască acolo? Şi o întrebare şi mai complexă este aceea dacă mai există şi alte structuri îngropate sub gheaţa polara, relatează Scienceray.com

 

În mod uimitor,  până acum, echipa nu a făcut publice prea multe detalii legate de descoperirea lor, deşi câteva fotografii au fost lansate recent pe Internet.

Fiecare dintre noi va analiza şi va judeca imaginile, însă potrivit specialiştilor, fotografiile sunt deosebit de intrigante şi necesită o cercetare mai amănunţită.

Image result for Piramida din Antarctica

În afară de aceste imagini, echipa a rămas destul de tăcută în ceea ce priveşte descoperirea lor, cel puţin până când se va putea realiza o analiză mai atentă asupra acestor piramide.

Potrivit unor surse din interiorul echipei de cercetare, aceasta este formată din 8 exploratori din SUA şi din câteva ţări europene. Două dintre structurile piramidelor au fost descoperite la aproximativ 16 kilometri spre interiorul platformei îngheţate, în timp ce a treia structură este mult mai aproape de litoral.

Se pare că oamenii de ştiinţă plănuiesc o expediţie în urma căreia să ajungă la cel puţin una din aceste structuri pentru a determina dacă acestea sunt naturale sau artificiale. Nu s-a oferit nici un interval de timp referitor la momentul începerii expediţiei.

Aşadar, este oare posibil să fim aproape de a face una din cele mai mari descoperiri arheologice ale istoriei sau aceste structuri nu sunt altceva decât nişte formaţiuni naturale?

**************************************************************

ANTARCTICA PYRAMID Google Earth Link 79 58’40.06″S 81 57’19.93″W

 

surse:google/youtube.historia.ro

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CURIOZITSTI, DESCOPERIRI, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s