Descifrarea unor catrene ale lui Nostradamus precum şi interpretarea textelor din Cartea Apocalipsei vestesc vremuri îngrozitoare

Parapsihologul T Chase, care deţine canalul de pe YouTube, Revelation 13, pretinde că a descifrat câteva predictii ale lui Nostradamus şi alte câteva din Cartea Apocalipsei. Puse cap la cap, acestea aduc veşti îngrozitoare pentru pământeni.

Image result for putin ozn

Acesta spune că aduce în lumina o teorie clară şi că ambele predicţii vorbesc despre evenimente terifiante care vor veni. Canalul amintit îl numeşte pe Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, că fiind Iadul ce va stârni al Treilea Război Mondial.

Odată ce acesta va începe, până în 2017, vor sosi extratereştrii, urmaţi de cea de-a două coborâre a lui Iisus, care va avea loc până în 2020. Iisus împreună cu armata sa de extratereştri îl vor învinge pe Putin, iar apoi vor prelua planetă „pentru că oamenii sunt prea războinici pentru a trăi în pace”.

Portalul respectiv susţine că extratereştii vor modifica structura ADN-ului uman, pentru ca umanitatea să devină mai paşnică şi să gândească la fel de logic precum ceilalţi. După acest moment, toată lumea va trăi fericită pe Pământ.

Cum a ajuns Revelation 13 la aceste concluzii? Puţin va fi omul responsabil pentru al Treilea Razboi Mondial, pentru că a existat o aliniere a planetelor, în semnul unei cruci, şi o eclipsa solara în momentul când acesta a ajuns prima dată la putere în Rusia.

Totodată, canalul amintit spune că va fi o invazie OZN deoarece în Cartea Apocalipsei este descrisă cea de-a două venire a lui Iisus. Naratorul T Chase spune că „dacă vrei să decodezi, Apocalipsa 19 sună ca o invazie OZN”. În Apocalipsa 19-11, se spune „am văzut un cer deschis şi un cal alb” iar Apocalipsa 19-14 zice că „armatele din ceruri au coborât pe cai albi”.

T Chase spune că aceşti cai albi ar putea fi chiar OZN-uri, ar putea fi Cristos şi flota sa de OZN-ui care vin pentru a învinge Antihristul în bătălia Armageddon. El mai spune că în Apocalipsa 12 se vorbeşte, probabil, despre un nou Ierusalim, un oraş gigant care va veni din altă dimensiune pe Pământ pentru a acţiona că o baza.

Referitor la catrenele lui Nostradamus, T Chase citează catrenul 100 din capitolul 1 care spune că „pentru o lungă perioada de timp, o pasăre gri va fi văzută pe cer”, aceasta însemnând că putem vorbi despre o nava extraterestră gigantică care va sta deasupra Europei.

surse:google/infoalert.ro
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în PARAPSIHOLOGIE, PROFETII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Descifrarea unor catrene ale lui Nostradamus precum şi interpretarea textelor din Cartea Apocalipsei vestesc vremuri îngrozitoare

  1. Patru Marin zice:

    O interpetare eronata….extrateresti sant de mult sositi….santem noi romani….AERIENI rau de tot..A doua sosire a lui Isus deja a avut loc..este vorba de Liviu Dragnea…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s