Vezi cum arată Loredana Groza…asa din curiozitate ;)

Dacă va-ți gândit că vedetele sunt perfecte atunci va-ți înșelat. Acestea arată la fel ca și oamenii de rând, cu riduri, cearcăne și probleme de piele. Un bun exemplu în acest caz este și una din fotografiile lui Loredana Groza, care a apărut recent pe Facebook, în care vedeta apare așa cum arată zi de zi neretușată și ne trecută prin filtrele Photoshop-ului.

O fotografie “scăpată” pe Facebook, în care vedeta apare neretuşată, stârneşte controverse. Mai mult, imaginea cu pricina nu este trecută prin filtrele prietenoase ale Photoshop-ului, căci nu apare la Lori pe Facebook, ci la amicul ei, Marian Teodorescu, alias Dom’ Profesor, bunul prieten al lui Teo Trandafir.

loredana_groza_nemachiata_0

Aici se observă lesne ridurile din jurul ochilor, cele din jurul gurii, cutele de la nas şi de la bărbie.

Vedeta şi-a îmbunătăţit aspectul estetic al feţei prin rinoplastie (operaţie la nas), augmentare de buze cu acid hialuronic, al cărui efect durează aproximativ un an şi se repetă la cerere. Ridurile au fost estompate cu botox, al cărui efect durează între 9 şi 12 luni.

Rinoplastia costă între 1.800 şi 2.500 de euro, injectarea buzelor, 250 euro, cea a ridurilor, 350 de euro. Cred că are şi o blefaroplastie, pentru că se observă o modificare a pleoapei, iar această intervenţie costă cam 800 de euro. Toate acestea nu fac decât să o întinerească şi să contribuie la armonizarea feţei”, a declarat pentru click.ro medicul estetician Chawi Youssef, de la Arcalife.

surse:google/media-facebook//internet-bun.info(preluare)
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în CURIOZITSTI, DESPRE OAMENI, DIVERSE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s