Analiza rezultatului alegerilor din Republica Moldova

AGORA analizează și explică rezultatul alegerilor din Republica Moldova

La această oră au fost procesate 100% din procesele verbale. Astfel că, Igor Dodon a acumulat 52,18%, iar Maia Sandu – 47,82%.

Menționăm că, au apărut mai multe informații precum că mai multe cifre de la diferite secții de votare din țară și peste hotare au fost inversate. Astfel că, voturile pentru Maia Sandu au fost considerate drept ale lui Igor Dodon.

Agora a creat o hartă interactivă a Republicii Moldova în care puteți vedea datele preliminare din fiecare raion al Republicii Moldova. Astfel, Ocnița, Taraclia și Comrat sunt cele ami „roșii” raioane, pe când în Centru, ca și în turul doi, s-a votat mai mult pentru Maia Sandu. 

  • Va invitam sa urmariti analiza rezultatului alegerilor din Republica Moldova
surse:google/facebook/agora.md
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s