După întâlnirea cu Obama, Donald Trump face prima schimbare!

Ce a promis în campanie și acum spune că nu va mai face

Obama meets with Trump at the White House in Washington

Președintele ales Donald Trump a declarat că ar putea păstra intacte părți-cheie din legea pentru sănătate promovată de Obama și cunoscută sub numele de Obamacare.

Donald Trump, care a promis că va elimina legislația intrată în vigoare în 2010, a spus că va păstra, totuși, anumite prevederi. De pildă, cea privind interdicția ca asiguratorii să refuze să plătească atunci când avem de-a face cu boli prexistente.

Donald Trump a declarat pentru Wall Street Journal că trebuie păstrată și ideea ca adulții tineri să poată fi asigurați pe polițele părinților lor. „Îmi place aceste idei foarte mult”, a spus Trump, despre „stâlpii” acestei politici de sănătate, scrie BBC. 

Trump și Obama s-au întâlnit, joi, la Casa Albă, și în urma acestei întrevederi, care a durat în jur de o oră jumătate, președintele-ales și-a schimbat poziția pe acest subiect, după ce anterior promisese că va cere înlocuirea cu totul a Affordable Care Act (Legea sănătății accesibile).

Întrebat dacă va implementa promisiunea din campanie de a numi un procuror special care să o ancheteze pe rivala lui din alegeri, Hillary Clinton, în privința folosirii emailurilor de pe un server privat, pe când era secretar de Stat, el a declarat: „Nu este ceva la care să mă gândesc foarte mult, pentru că vreau să rezolv probleme legate de sănătate, locuri de muncă, control la granițe și reforma taxelor”, a explicat Trump.

Între timp, protestatarii supărați pe alegerea lui Trump ca președinte al SUA,au ieșit în stradă în mai multe orașe americane , pentru a treia noapte la rând – în Miami, Atlanta, Philadelphia, New York, San Francisco și Portland, nemulțumiți de comentariile noului președinte legate de imigranți, musulmani și femei.

Într-un int Trump a subliniat, într-un interviu separat pentru CBS, că „va încerca să păstreze părțile puternice din legea sănătății, a lui Obama”. El a explicat că legea va fi retrasă și înlocuită, iar schimbările vor oferi americanilor „mai multă grijă pentru sănătate, pe bani mai puțini”. Interviul va fi difuzat duminică în emisiunea 60 Minutes.

sursa:google/evz.ro
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s