Cristiano Ronaldo s-a hotărât pe cineva va vota antrenorul anului

Cristiano Ronaldo a anunțat că îl va vota pe selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, drept antrenorul anului în ancheta FIFA, în defavoare lui Zinedine Zidane, antrenorul său de la Real Madrid.

2d7cdf5ba183f9182e5a077015b32e16

Fernando Santos a reușit să aducă Portugaliei primul titlu european din istorie, în această vară, iar atacantul lusitan spune că acest lucru este mai greu de realizat decât cucerirea trofeului Champions League cu Real.

„Evident, cei doi antrenori ai mei au făcut o treabă foarte bună, atât Zinedine Zidane cât și Fernando Santos. Acum, părerea mea este că e mult mai dificil să câștigi Campionatul European cu Portugalia, primul din istorie. Zidane a făcut o treabă fantastică, dar trebuie să favorizez pe unul dintre ei și acela este Santos. Votul meu nu se bazează pe relația mea cu ei, deoarece cu amâandoi este fantastică. Cred că și ei ar face la fel dacă ar fi în poziția mea,” a mărturisit Cristiano Ronaldo.

Portugalia lui Fernando Santos și a lui Cristiano Ronaldo s-a impus în finala Euro 2016 în fața țării gazdă, Franța, cu scorul de 1-0, după un gol marcat de Eder în prelungiri.

Zidane a preluat-o pe Real Madrid în ianuarie, după concedierea lui Rafa Benitez și a reușit să aducă trofeul Champions League pe Santiago Bernabeu, în timp ce în campionat a terminat pe locul secund, la un punct în spatele Barcelonei.

Gala The Best FIFA Football Awards va avea loc pe 9 ianuarie, la Zurich.

sursa:google/gsp.ro
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în FOTBAL, SPORT, STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s