REZULTATE ALEGERILOR DIN SUA 2016.

 

 Donald Trump sau Hillary Clinton?

Numele noului președinte american urmează să fie cunoscut în scurt timp, după alegerile maraton din Statele Unite. Potrivit The New York Times, Donald Trump este creditat cu 95% șanse să câștige.

Secțiile de votare din Statele Unite s-au închis și se numără voturile. În scurt timp vom afla numele celui de-al 45-lea președinte al SUA. Campania care a precedat aceste alegeri a fost cea mai furibundă înfruntare electorală din istoria Statelor Unite. Soarta alegerilor înclină categoric în favoarea republicanului Donald Trump. După votul din statul California, Clinton a preluat pentru scurt timp conducerea, dar a fost ulterior, din nou, depășită. Mulți dintre telespectatori au remarcat un ușor tremur în vocea prezentatorilor de la CNN, post de televiziune care a susținut-o furibund pe democrata Hillary Clinton pe tot parcursul campaniei electorale. Dolarul american a scăzut cu 2% iar pierderile se adâncesc pe bursele asiatice. Președintele Barack Obama încearcă să calmeze spiritele.

rezultatealegerisua2016-donaldtrumppre%c8%99edintealsua%21244devoturi%c3%aencolegiulelector-pentruac%c3%a2%c5%9ftigaenevoiede270devoturi_599790

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA este candidatul care va reușit să adune 270 de electori din totalul de 538.

*************************************************************

Obama face apel la unitate, indiferent cine va fi viitorul preşedinte.

Președintele SUA, democratul Barack Obama, le-a cerut americanilor să rămână uniți, indiferent de rezultatul scrutinului prezidențial de marți, transmite miercuri DPA, preluată de Agerpres. Alegerile au fost epuizante, stresante și uneori de-a dreptul stranii, a declarat Obama într-un mesaj video difuzat pe Twitter de site-ul american de știri Buzzfeed.

Dar „indiferent de ceea ce se întâmplă, soarele tot va răsări în zorii zilei și America va fi în continuare cea mai măreață națiune de pe Pământ”, a spus Obama.

În mesajul său, președintele SUA a atras atenția că, după un scrutin care a provocat discordie, cetățenii nu ar trebui să se considere democrați sau republicani, ci mai degrabă să se considere cu toții americani.

surse:google/yahoo/

 

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, NEWS, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s