REZULTATE ALEGERI SUA 2016.(live)

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Numărarea voturilor s-a terminat iar cele mai importante publicații americane titrează că Donald Trump este cel de-al 45-lea președinte al SUA.

donald-trump

Contracandidata sa, Hillay Clinton, și-a acceptat înfrângerea și l-a felicitat, telefonic, pe noul lider de la Casa Albă. Rezultatele acestor alegeri provoacă însă îngrijorare la nivel mondial, dat fiind caracterul imprevizibil, irascibil și agresiv al celebrului magnat american. Mulți dintre telespectatori au remarcat un ușor tremur în vocea prezentatorilor de la CNN, post de televiziune care a susținut-o frenetic pe democrata Hillary Clinton pe tot parcursul campaniei electorale. Dolarul american a scăzut cu 2% iar pierderile se adâncesc pe bursele asiatice. Președintele Barack Obama încearcă să calmeze spiritele.

surse:google/yahoo
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în EXTERNE, NEWS, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s