SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR

DE CE EU? – Un film bazat pe fapte reale
Cristian, un tânăr procuror idealist a cărui carieră este în plină ascensiune, încearcă să rezolve un caz de corupție împotriva unui coleg. Decizia de a alege între cariera lui și adevăr atârnă greu pe umerii lui.cristian-panait1https://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_Panait

Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tânăr procuror idealist, cu o carieră aflată în plină ascensiune, care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în care este implicat un coleg suspectat de luare de mită, fals și uz de fals. Pe măsură ce ancheta avansează, el își dă seama că va trebui să facă o alegere foarte grea. Încercând să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și surprinzătoare.

Va invitam sa urmariti filmul

surse:google/youtube/wikipedia.org
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DESPE ROMANIA, DESPRE OAMENI, FILME, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s