PMP isi face campanie cu teste de sarcina.Imaginatia candidatilor a luat-o razna.

Imaginatia candidatilor nu are limite atunci cand este vorba de pomeni electorale. Noutatea absoluta in domeniu a adus-o in acest an PMP Arges, care a omenit electoratul cu teste de sarcina.

campanie teste sarcina PMP isi face campanie cu teste de sarcina

Pomenile electorale au insotit ca un fir rosu toate campaniile postdecembriste, romanii dandu-se in vant dupa pungile cu ulei, zahar, faina, peste, pui etc. Local, candidati cu mai multa dare de mana au impartit chiar purcei vii, iar ”intelectualii” au mizat totul pe organizarea unor concerte sau mini-baluri. Cum legea s-a inasprit si mita clasica a fost pusa la index, candidatii din acest an au fost nevoiti sa-si stoarca creierii (ceea ce nu e rau, ca exercitiu) si sa gaseasca formule inedite de cadorisire a electoratului.test PMP isi face campanie cu teste de sarcina
Furori in domeniu face PMP-ista Alina Fratica, care candideaza sub sloganul ”Lupt pentru drepturile femeilor!” si a gasit de cuviinta sa-i omeneasca pe argeseni cu 5.000 de teste de sarcina! Fara a se intelege prea bine nici legatura dintre teste si slogan (dreptul femeilor de ramane insarcinate si de a naste nu este contestat de nimeni), culmea este ca testele sunt impartite de-a valma femeilor si barbatilor. 14996303 1117023041746526 1680583242 n PMP isi face campanie cu teste de sarcina
Femei si barbati care, pe deasupra, sunt in marea lor majoritate pensionari, ceea ce inseamna ca testele sunt complet inutile, indiferent de sexul destinatarilor sau de sperantele nutrite de doamna Fratica in privinta votului din 11 decembrie.
sursa:google/national.ro
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în INTERNE, POLITICA, STIRI SI INFORMATII, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s