Mister în cazul gropii comune descoperite la câţiva kilometri de Iaşi. Teoria care ar face lumină

Autorităţile responsabile, în special cei de la Parchetul Militar Iaşi, continuă să nu prezinte o poziţie oficială în legătură cu groapă comună găsită la finalul săptămânii trecute, la doar câţiva kilometri de oraşul Iaşi. Mai exact, aceasta a fost identificată într-o pădure din satul Piciorul Lupului, comuna Ciurea. Cert este că la faţa locului au intervenit anchetatori ai Parchetului Militar, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

foto-dan-luca-schelete-horlesti-rediu-6704

Până la acest moment, în această locaţie au fost găsite 113 cartuşe, calibru 7.92 milimetri, o bombă aruncător, o grenadă antitanc şi un focos grenadă. Suprafaţă asanată a fost de 1.200 metri pătraţi. De asemenea, există informaţii care duc către ipoteza că în groapă comună au fost găsite şi schelete umane. Având în vedere că o explicaţie oficială legată de acest incident încă nu a fost oferită publicului de către autorităţi, există o teorie, bazată pe documente istorice, care ar putea duce la descifrarea misterului, scrie bzi.ro.

În primul rând, în zonă se află monumentul eroilor din Piciorul Lupului, care este dovadă vitejiei celor 32 de soldaţi români care şi-au jertfit viaţă pentru apărarea patriei în anul 1944. Mai mult, chiar pe acest amplasament, este marcat locul care delimitează linia de front al Celui de-al Doilea Război Mondial. Astfel, este posibil că această groapă comună să aibă legătură cu marea conflagraţie.

surse:google-realitatea.net
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în ARHEOLOGIE, INTERNE, STIRI SI INFORMATII, TOTUL DESPRE ROMANIA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s