Secretul vieţii în Univers

Studiile efectuate în ultimele decenii asupra materiei au dus la concluzia că aceasta reprezintă o ordonare a atomilor diferitelor substanţe, care se combină în multiple moduri pentru a da naştere tuturor tipurilor de forme, de la simpla amoebă la cea mai complexă structură a mamiferelor.

Star-Forming Region LH 95 in the Large Magellanic Cloud

Dacă am studia la microscopul electronic interacţiunea dintre microorganisme, am înţelege că există ceva care determină toate microorganismele, precum şi celelalte forme de viaţă mai complexe, să interacţioneze permanent. Acest ceva este nevăzut, dar poate fi intuit şi înţeles dacă ne-am apleca asupra unei asemenea chestiuni pe care am încerca să o descifrăm în rostul existenţei sale. Am putea numi acest ceva drept energie, însă la ora actuală ştim că în Univers toate manifestările au la bază energia. Problema constă în faptul că este necesar să pătrundem în taina acestui mecanism, pentru a reuşi să înţelegem ce se întâmplă şi cum de ceva se naşte dintr-o secvenţă anume de energie, codificată de către cine şi în ce fel este aşezată în aşa fel încât să apară ceva frumos, util şi cu rost în schema Universului.

Cum funcţionează energia universului?

Întrebarea de bază este ce anume se petrece astfel încât această energie este practică pusă la lucru, pentru a lua diferite forme după cum vrea respectiva forţă care pune energia la lucru? Ce fel de proces se petrece şi în baza a ce? Să încercăm să descifrăm… Pornind de la cele patru forţe fundamentale existente în Univers:

  • cea gravitaţională,
  • nucleară slabă
  • nucleară tare
  • şi electromagnetică putem constata că fiecare dintre ele contribuie într-o anumită măsură la structurarea unei forme.

Astfel în funcţie de combinaţia în care toate patru se adună şi se amestecă, o formă poate fi mai mică sau mai are, cu diferite caracteristici raportate la mediul în care acea formă apare.

Găurile negre din Univers

De exemplu omul… Aşa cum suntem noi alcătuiţi ca formă şi funcţii organice, structura noastră este foarte complexă. Ştiinţa modernă afirmă pe baza cercetărilor că spaţiile dintre atomi şi din interiorul acestora sunt în mare parte goale. Bun, dacă acest aspect constituie un adevăr, care poate fi aplicat oricărui lucru, fie că e fiinţă vie, fie că este un obiect, atunci de ce toate corpurile au consistenţă solidă şi nu permit altora să treacă prin ele? Dacă spaţiile atomilor sunt goale, şi e dovedit ştiinţific, atunci cum se face că avem corpuri solide şi pline?

Am putea considera că aceste spaţii goale de fapt nu sunt goale, ci pline cu altceva nevăzut Secretul vietii in Univers 3şi imaterial sau de  o altă frecvenţă? Desigur dar până se va dovedi ştiinţific ce se află în acest spaţii goale va trebuie să lucrăm cu intuiţia. În această privinţă este foarte posibil ca lucrurile să stea exact ca şi în cazul materiei negre din Univers, care constituie restul de 80% din masa Universului, restul fiind reprezentat de masa stelelor, planetelor, galaxiilor şi a altor componente cosmice cum sunt praful cosmic şi gazele stelare, pe care le putem observa cu telescoapele. La fel poate fi şi în privinţa spaţiilor goale din atomii fiinţelor vii şi ale lucrurilor. Întrebarea este: ce este acest ceva din spaţiile goale? Pentru că deocamdată  e nevăzut, însă în viitorul apropiat poate se vor produce aparate care vor reuşi să identifice şi să măsoare aceste spaţii goale, găsind alte chestii care vor revoluţiona evoluţia omenirii.

Radiaţia de Fond a Universului

Secretul vietii in Univers 3Ceea ce produce combinaţiile formelor poate fi un anumit tip de energie de o frecvenţă foarte înaltă, care străbate toate formele de viaţă existente şi toate lucrurile. Această energie ar putea fi chiar Radiaţia de Fond a Universului despre care se presupune că există încă de la apariţia acestuia. Unii cercetători presupun că această Radiaţie conţine în ea secretul alcătuirii formelor peste tot în Univers. Dacă este aşa atunci am putea numi această Radiaţie de Fond drept energia aflată în spatele modulării frecvenţelor vibraţionale care determină modelarea în forme. Radiaţia de Fond este un sunet continuu descoperit în deceniile trecute de către cercetători şi ar putea fi numită „Vocea lui Dumnezeu” sau „Inteligenţa Infinită” deoarece ea determină naşterea fiecărei forme, atunci când se combină cu cele patru forţe fundamentale descoperite de către ştiinţă. Astfel Radiaţia de Fond este un sunet continuu care, prin combinaţia cu cele patru forţe, şi trecând prin diferitele medii cu densităţi diferite din Univers, capătă o anumită frecvenţă de manifestare care duce în cele din urmă la înşiruirea secvenţială a codurilor de ADN, acestea formând modelul viitoarei forme ce va apare prin scăderea frecvenţei vibraţionale a energiei astfel pusă la lucru de către Inteligenţa Infinită. Şi se pare că forţa energetică a spiritului uman, ca de altfel a oricărui spirit existent în Univers, se trage tocmai din această Radiaţie de Fond. Ea acţionează în fiinţa noastră prin intermediul celor patru forţe fundamentale, care determină la nivelul corpului fizic apariţia corpurilor subtile ce alcătuiesc aura personală. Şi cu cât suntem mai conectaţi la această Radiaţie de Fond, cu atât ne elevăm spiritual şi devenim nişte fiinţe care-şi pot schimba condiţia de creaturi muritoare.

Meer Lyn

sursa:google/zenivers.ro
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized, UNIVERS SPATIU SI TIMP. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s