„Următoarele documente Wikileaks vor duce la arestarea lui Hillary Clinton!”

Imediat dupa ce Seful FBI a redeschis ancheta (pe care tot el a inchis-o, „albind-o” pe Hillary Clinton!), trimitind o scrisoare Congresului American (dominat de republicani), madam Candidata a ramas perplexa sustinind, ca Dragnea al Romaniei, ca SRI (pardon, FBI !) se amesteca in alegerile prezidentiale!

 

Cu doar o zi inainte de bomba FBI, Hillary mai primise o grea lovitura din partea propriei echipe democrate: Joe Biden, Vicepresedintele USA, a refuzat sa faca parte din viitorul staff al doamnei Clinton! Stia ceva mos Biden!

Daca Presedintele Iohannis si ambasadorul american Hans Klemm ar fi trait in America, i-ar fi cerut de urgenta, doamnei Clinton, sa se retraga din cursa prezidentiala! Madama este reinvestigata pentru transmiterea de documente strict secrete, o acuzatie vecina cu inalta tradare, deci e mai ceva decit a fi penala!

E adevarat, Hillary Clinton se bucura de prezumtia de nevinovatie! In America!

Dar ultima bomba e lansata de Julian Assange, un tip care pina acum nu a glumit deloc! Nu prea pare sa aiba simtul umorului! Cica urmatoarele Documente Wikileaks o vor duce pe Hillary Clinton direct la puscarie!

Abia acum imi explic graba cu care Seful FBI, pina mai ieri un intim apropiat al doamnei Clinton, a gasit niste e-mailuri uitate intr-un sertar! Si s-a hotarit, asa peste noapte, sa redeschida ancheta!

Desigur, nu exclud o tergiversare a anchetei, pina dupa 8 Noiembrie, ceva asemanator cu aminarea Judecatii lui Iohannis de la ICCJ pina…pina a ajuns Presedinte! …si s-a judecat cum a trebuit!

Om trai si om vedea…

sursa:nasul.tv
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s